Pet-shop és házipatika

Csak kíváló minőségű termékeket kínálunk, megfizethető áron az alábbiakból:

Diétás tápok széles választéka

Jelenleg 3 tápcsalád különböző termékeit tartjuk. (  Vet-Concept,Calibra, Hill's, Trovet). Arra törekedtünk, hogy árban, ízhatásban, és kiszerelésben is a legoptimálisabbat tudjuk nyújtani. Ezek a tápok, és konzervek kizárólag állatgyógyászati intézményekben vásárólhatóak. Részben gyógy célúak , tehát kiegészítő terápiát nyújtanak pld. hasmenés, májgyulladás, veseelégtelenség esetén, részben etetésükkel megelőzhető , vagy késleltethető a betegség kialakulása. pld. diabetesz, tápálék allergia és más betegségek. Amennyiben szükség van rá pontos információt adunk mind a kiválasztásban, mind az alkalmazás tekintetében.

Patikánkban megelőzésre és kezelésre is tartunk készletet

Házipatikánk részben az Ön kényelmét szolgálja. Nem kell máshol sorban állnia, valamint igyekszünk az Ön igényeinek és kedvence ellátásának a legjobbat kiválasztani. Legyen szó akár bolha, kullancs vagy egyéb megelőző-védekezést segítő készítményről, akár a gyógykezeléshez elengethetetlenül fontos cseppről, kenőcsről, vagy tablettáról. De vannak nálunk gyógysamponok, izületvédők és sok más egyéb. Arra törekszünk, hogy minnél ritkábban kelljen recepttel sorban állnia. Ha olyan termékre van szüksége ami nincs készleten, akkor bíztosan 2-3 napon belül beszerezzük.

Forgalmazunk néhány hasznos kiegészítőt amire szükség lehet...

Kinálunk pórázakat, hámokat, nyakörveket, de van nálunk karomvágó, fésű és egyéb hasznos kellékből is sok minden. Haszontalannak ott vannak a játékok, rágcsák és minden más! Érdemes ezeket nálunk vásárolni, mert jók, és nem drágák. Kollégánk segít a választásban, és rögtön ki is lehet próbálni!
Vet-Praktice Bt.
Ha kérdése, kérése vagy megjegyzése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, forduljon bizalommal munkatársunkhoz alábbi elérhetőségeink bármelyikén.

Adószám: 20636667-2-13
Cégjegyzékszám: 
Nyitvatartás: kizárólag patika, pet-shop!
Hétfő: 08:00 - 18.30
Kedd: 08:00 - 18.30
Szerda: 08:00 - 18.30
Csütörtök: 08:00 - 18.30
Péntek: 08:00 - 18.30
Szombat: 08:00 - 11.00
Vasárnap: Zárva vagyunk
Kapcsolat

2220 Vecsés, Kölcsey u. 15.

Kövessen minket