Dr. Stark Róbert

tulajdonos, klinikavezető állatorvos
1969-ben születtem Budapesten, de vecsési lakosként. Édesanyám családja sváb származású, a háború utáni kitelepítést éppen csak átvészelve maradt a faluban. Édesapám szintén sváb származású család sarjaként született. Gyermekkorom meghatározó élménye volt a kis családi gazdaság, amit a szüleim a munkahelyük mellett üzemeltettek. Később magam is tartottam, szaporítottam , gondoztam állatokat. Kezdetben kis házinyúl tenyészet egészítette ki a zsebpénzem, majd gimnázium után már a szünni nem akaró kutya iránti szeretetemnek köszönhetően belga juhászkutyákat tenyésztettem, nem minden siker nélkül. Aztán a praxisteremtéssel járó sok elfoglaltság ,kicsit háttérbe szorította a kutyázást, de három generáció volt hűséges társam éveken át! Ugyanakkor lehetőségem nyílott megvenni életem első lovát, amit több más is követett. Közülük néhány már ausztriában, olaszországban, német országban ropogtatja a fűvet, de van ami már 7-9 éve minden nap társam és versenytársam, és az " öregek" is boldog nyugdíjas éveiket töltik nagy nagy megbecsülésben!

Dr. Gazsi Nóra

senior állatorvos, praxismanager
1981-ben születtem, Budapesten. Édesanyám közgazdász, édesapám ügyvéd lévén fiatalságom nagy része azzal telt, hogy szüleim próbáltak lebeszélni az állatorvoslás szépségeiről. Ők szerették volna, ha inkább a család egzisztenciáját építem tovább, bennem viszont- városi lány ide, vagy oda- csillapíthatatlan maradt az állatok szeretete.2000-ben sikerült a felvétel a Szent István Egyetem, állatorvostudományi karára. 
2004-ben ösztöndíjas hallgatóként 8 hónapig a bécsi állatorvosi egyetemen tanultam, ahol az Európai Uniós körülmények számtalan előnyét élvezhettem, mind szakmailag, mind emberileg. A nyári gyakorlataimat Angliában egy neves lóklinikán töltöttem.
2006-ban diplomáztam, állatorvos doktorként. Legnagyobb szerencsémre mostani, kedvenc főnökömet ekkor már fél éve ismertem, a lovaglás szenvedélye hozott össze minket, így ahogy kezembe kaptam a nagypecsétes oklevelet, azonnal munkába is állhattam nála. A ZOOÁZIS Állatorvosi rendelő oszlopos tagjaként azóta is együtt gyógyítjuk a kiskedvenceket.
2008-ban alapítottam saját, Budapest területén kiszállós táskás állatorvosi praxisomat.

Dr. Hevér Dóra

Kisállatklinikus szakállatorvos
1989-ben születtem, Szegeden. Szüleim már egész kicsi koromtól az állatok szeretetére, tiszteletére neveltek. Édesapám biológus, hosszú évekig volt a Csongrád megyei ÁNTSZ különböző laborjaiban laborvezető. Édesanyám pedig a szegedi egyetem Gyógyszerészkarának Gyógynövény és Drogismereti Intézetében laboráns. 6 éves korom körül fogalmazódott meg a gondolat,hogy állatorvos legyek, amiből a későbbiek folyamán sem engedtem. Már általános iskolás koromtól célirányosan tanultam, így nem volt kérdés, hogy biológia tagozatos gimnáziumot választok. A nagy múltú szegedi Radnóti Miklós Kísérleti Gimnáziumban rendszeres számonkéréssel, versenyekkel, külön szakkörökkel készítettek fel arra, ami az egyetemen rám várt.
2008-ban nyertem felvételt a Szent István Egyetem Állatorvostudományi Karára. Egyetemi éveim alatt különösen a belgyógyászat, szülészet tantárgyakat kedveltem meg.
Az évek során voltam gyakorlaton ménesben, állatkertben, marhatelepen. és persze több különböző kisállatokkal foglalkozó rendelőben, klinikán. Mindenhol igyekeztem ellesni a szakma apró csínját-bínját.
Az utolsó félévemből 1 hónapot az angliai Hinckleyben töltöttem egy klinikán, ahol új módszerekkel és számomra nagyon szimpatikus szemlélettel ismerkedhettem meg. Diplomamunkámra nagyon büszke vagyok, hiszen együtt dolgozhattam az ELTE Etológia Tanszék munkatársaival egy számomra is érdekes témában: küllem és munka vonalú német juhászkutyák viselkedésbeli különbözőségeit kutattuk etológiai tesztekkel. Diplomámat 2014-ben vettem át, cum laude minősítéssel.
A diploma kézhezvételét követően Érden, Dr. Siver László rendelőjében kezdtem dolgozni. Rengeteg hasznos tapasztalatot szereztem főleg a radiológia, valamint a tenyészkutyák számára szükséges egészségügyi szűrővizsgálatok, és a mindennapi betegellátás területén.
Párom, aki szintén állatorvos, a Szent István Egyetem Lóklinikáján kapott állást, így szükségessé vált a munka és lakhelyváltás. 2015 áprilisától erősítem a rendelő csapatát.
Az egyetemi évek befejeztével is nagyon fontosnak tartom a tanulást: rendszeresen igyekszem járni továbbképzésekre, konferenciákra. Remélem újra lesz lehetőségem a London Vet Show-n részt venni, fantasztikus élmény volt a 3-4000 fős előadókban hallgatni a világ különböző pontjairól érkezett szaktekintélyeket.
Szabadidőmet legszívesebben dobermannjaim társaságában töltöm, a kiképzés, tanítás a napi rutin része. Gyakran indul a reggelem nyomfektetéssel, engedelmes képzéssel, és az örző-védő feladatokat is hetente gyakoroljuk. A hétvégéink is zömében kutyák közt telnek: vagy a kutyaiskolában vagy kutyakiállításokon veszünk részt. Állatorvosként rendkívül fontosnak tartom a minőségi kutyatenyésztést, aminek része az alapos egészségügyi szűrővizsgálat, valamint a munkaképesség és küllemi adottságok felmérése is.
Gyakorló kutyatartóként tudom, milyen az asztal másik oldalán állni, izgulni a rajongásig szeretett kedvenc egészségéért. Fontosnak tartom, hogy lehetőség szerint érje pozitív élmény is őket a rendelőben, így mindig maximális türelemmel, és odafigyeléssel fordulok feléjük és igyekszem megadni azt a törődést, amit a saját kutyáimnak is megadnék ilyen helyzetben.  

Dr. Kovács Kincső

Állatorvos
Korábbi munkahelyén a műszeres diagnosztikában szerzett jártasságot. Az ultrahangos vizsgálatokat végzi nagyobb számban nálunk is. Valamint a belgyógyászati, haematológiai vizsgálatok a fő területei. Ezen kívűl a dietetika tartozik még hozzá.
Már kisgyerekként is az állatokról szóló történeteket, könyveket olvastam legszívesebben, és szerencsére otthon is mindig körülvettek minket négylábú társaink. Nagynénéimnek és unokatestvéreimnek köszönhetően pedig nyaranta a vidéki állattartás csínját-bínját lestem el “kis pesti lányként”. Emellett fiatalon elkezdtem lovagolni; a lovak szeretete és a lovaglás hobbiként ma is fontos része az életemnek. Mindezekkel együtt hamar tudtam a választ arra kérdésre, hogy mivel szeretnék foglalkozni felnőtt koromban.
Az egyetemi tanulmányaim idején igyekeztem minél több időt tölteni a kar klinikáin, hogy jobban megismerjem a szakmánk kihívásokkal teli gyakorlati oldalát is.
 Szerencsésnek mondhatom magam, hogy lehetőségem volt több ízben külföldi praxisokban, az Egyesült Államokban, Ausztráliában, Ausztriában szakmai gyakorlati időt tölteni, előbb hallgatóként, majd végzett állatorvosként is. Nemrég valóra vált egyik álmom is: eljutottam Gambiába, Afrikába, ahol önkéntes állatorvosként tevékenykedtem egy szervezetnél. Ott a megszokottól teljesen eltérő környezetbe csöppenve kellett helytállni, amiben nagy-nagy segítséget jelentettek az ott dolgozó kedves emberek. Ezek nem csak életre szóló élményt jelentettek, de remélem, sikerült olyan szakmai fogásokat és emberi példákat látni és kipróbálni, amiket kamatoztatni tudok itthon a munkám során.
 Végzés után lovas állatorvosként dolgoztam, ami időszak alatt néha szélsőséges helyzetekben gyűjthettem új tapasztalatot és tehettem próbára tudásomat és kreativitásomat. Nagy örömömre, örömünkre, szinte minden nap elkísért munkába Sena kutyám és Forrest, a yorki, és sokszor volt időnk kikapcsolódásként az erdőket járni útközben.
 Idővel a kisállatok gyógyítása felé fordult a figyelmem, azon belül pedig különösen érdekelnek a neurológia és a képalkotó diagnosztikai eljárások, ezért a jövőben ezeken a területeken szeretném elmélyíteni a tudásomat. Először Budapesten, majd Szadán voltam kisállatrendelőben klinikus állatorvos. Párhuzamosan MRI vizsgálatokat végző Vetscanben is eltöltöttem egy évet radiológus gyakornokként és időközben átvehettem a menedzser-állatorvos szakállatorvosi diplomámat. Igyekszem rendszeresen szakmai továbbképzéseken részt venni, hogy friss tudással járulhassak hozzá a kis kedvencek gyógyulásához.
Tavaly nyáron újabb fordulat következett az életemben és csatlakozhattam a Zooázis Állatorvosi Rendelő csodás csapatához.
Szabadidőmben a barátaimmal és családommal szívesen utazgatok, próbálok ki extrém sportokat és sokat járunk a kutyusokkal kirándulni.

Asszisztens csapatunk

Dobrovitz Éva

Dobrovitz Éva

Asszisztens
Dévényi Viktória

Dévényi Viktória

Asszisztens http://hangahangtalanokert.hu/
Zeleni Krisztina

Zeleni Krisztina

Asszisztens
Vet-Praktice Bt.
Ha kérdése, kérése vagy megjegyzése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, forduljon bizalommal munkatársunkhoz alábbi elérhetőségeink bármelyikén.

Adószám: 20636667-2-13
Cégjegyzékszám: 
Nyitvatartás: kizárólag patika, pet-shop!
Hétfő: 08:00 - 18.30
Kedd: 08:00 - 18.30
Szerda: 08:00 - 18.30
Csütörtök: 08:00 - 18.30
Péntek: 08:00 - 18.30
Szombat: 08:00 - 11.00
Vasárnap: Zárva vagyunk
Kapcsolat

2220 Vecsés, Kölcsey u. 15.

Kövessen minket