Dr. Stark Róbert

tulajdonos, klinikavezető állatorvos
1969-ben születtem Budapesten, de vecsési lakosként.  Gyermekkorom meghatározó élménye volt a kis családi gazdaság, amit a szüleim a munkahelyük mellett üzemeltettek. Később magam is tartottam, szaporítottam , gondoztam állatokat. Kezdetben kis házinyúl tenyészet egészítette ki a zsebpénzem, majd gimnázium után már a szünni nem akaró kutya iránti szeretetemnek köszönhetően belga juhászkutyákat tenyésztettem, nem minden siker nélkül. Aztán a praxisteremtéssel járó sok elfoglaltság ,kicsit háttérbe szorította a kutyázást, de három generáció volt hűséges társam éveken át! Ugyanakkor lehetőségem nyílott megvenni életem első lovát, amit több más is követett. Közülük néhány már ausztriában, olaszországban, német országban ropogtatja a fűvet, de van ami már 7-9 éve minden nap társam és versenytársam, és az " öregek" is boldog nyugdíjas éveiket töltik nagy nagy megbecsülésben! 
Az állatorvoslásban kedvencem a sebészet, illetve a szaporodásbiológia. Jelenleg az időm jelentős részét a praxismanagement tölti ki, de a szívem mindig is a klinikai betegellátásé.

Dr. Szabó Zsolt

állatorvos
1995 decemberében születtem Siófokon, villamosmérnök családba, második fiúgyermekként. 2015-ben nyertem felvételt az Állatorvostudományi Egyetemre, ahol kedvenc tárgyaim a kórélettan, bakteriológia és belgyógyászat voltak. Nehezen tudtam eldönteni, hogy csak kisállat és egzotikus állat irányba szeretnék-e szakosodni, mivel mindvégig érdekeltek a haszonállatok is, emiatt negyedéves nyári gyakorlatomat Hannoverben töltöttem, ahol főként szarvasmarhák gyógyászatával ismerkedhettem meg, de 1 hetet egy német kisállatklinikán is tanulhattam. 2021-ben kaptam meg a diplomámat, és márciusban már egy vidéki vegyes (kis-, és nagyállat) klinikán kezdtünk el dolgozni a szintén állatorvos feleségemmel. Innen 1,5 év után közelebb költöztünk a rokonokhoz, Budapestre, emiatt egy fél évre búcsút intettem a rendelőknek, és hatósági állatorvosként is kipróbáltam magamat. Az itteni tapasztalatszerzés után váltottam, mivel adódott egy nagyon jó lehetőség a vecsési ZOOÁZIS rendelőben, ahol 2023 júliusa óta dolgozom.

Dr. 

Állatorvos

Asszisztens csapatunk

Győző Diana

Győző Diana

Asszisztens
László Réka

László Réka

Asszisztens
Zeleni Krisztina

Zeleni Krisztina

Asszisztens
Vet-Praktice Bt.
Ha kérdése, kérése vagy megjegyzése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, forduljon bizalommal munkatársunkhoz alábbi elérhetőségeink bármelyikén.

Adószám: 20636667-2-13
Cégjegyzékszám: 
Nyitvatartás: kizárólag patika, pet-shop!
Hétfő: 08:00 - 18.30
Kedd: 08:00 - 18.30
Szerda: 08:00 - 18.30
Csütörtök: 08:00 - 18.30
Péntek: 08:00 - 18.30
Szombat: 08:00 - 11.00
Vasárnap: Zárva vagyunk
Kapcsolat

2220 Vecsés, Kölcsey u. 15.

Kövessen minket