Dr. Stark Róbert

tulajdonos, klinikavezető állatorvos
1969-ben születtem Budapesten, de vecsési lakosként.  Gyermekkorom meghatározó élménye volt a kis családi gazdaság, amit a szüleim a munkahelyük mellett üzemeltettek. Később magam is tartottam, szaporítottam , gondoztam állatokat. Kezdetben kis házinyúl tenyészet egészítette ki a zsebpénzem, majd gimnázium után már a szünni nem akaró kutya iránti szeretetemnek köszönhetően belga juhászkutyákat tenyésztettem, nem minden siker nélkül. Aztán a praxisteremtéssel járó sok elfoglaltság ,kicsit háttérbe szorította a kutyázást, de három generáció volt hűséges társam éveken át! Ugyanakkor lehetőségem nyílott megvenni életem első lovát, amit több más is követett. Közülük néhány már ausztriában, olaszországban, német országban ropogtatja a fűvet, de van ami már 7-9 éve minden nap társam és versenytársam, és az " öregek" is boldog nyugdíjas éveiket töltik nagy nagy megbecsülésben! 
Az állatorvoslásban kedvencem a sebészet, illetve a szaporodásbiológia. Jelenleg az időm jelentős részét a praxismanagement tölti ki, de a szívem mindig is a klinikai betegellátásé.

Dr. Szabó Zsolt

állatorvos
1995 decemberében születtem Siófokon, villamosmérnök családba, második fiúgyermekként. 2015-ben nyertem felvételt az Állatorvostudományi Egyetemre, ahol kedvenc tárgyaim a kórélettan, bakteriológia és belgyógyászat voltak. Nehezen tudtam eldönteni, hogy csak kisállat és egzotikus állat irányba szeretnék-e szakosodni, mivel mindvégig érdekeltek a haszonállatok is, emiatt negyedéves nyári gyakorlatomat Hannoverben töltöttem, ahol főként szarvasmarhák gyógyászatával ismerkedhettem meg, de 1 hetet egy német kisállatklinikán is tanulhattam. 2021-ben kaptam meg a diplomámat, és márciusban már egy vidéki vegyes (kis-, és nagyállat) klinikán kezdtünk el dolgozni a szintén állatorvos feleségemmel. Innen 1,5 év után közelebb költöztünk a rokonokhoz, Budapestre, emiatt egy fél évre búcsút intettem a rendelőknek, és hatósági állatorvosként is kipróbáltam magamat. Az itteni tapasztalatszerzés után váltottam, mivel adódott egy nagyon jó lehetőség a vecsési ZOOÁZIS rendelőben, ahol 2023 júliusa óta dolgozom.

Dr. Török Bence

állatorvos
1999-ben születtem Budapesten. Amióta beszélni tudok mindig is szerettem és gyűjtöttem állatokat és tulajdonképpen 3 éves korom óta tudtam, hogy állatorvos szeretnék lenni, amely sikerült is. 2024-ben végeztem az Állatorvostudományi Egyetemen summa cum laude minősítéssel. Egyetemi éveim alatt az Anatómia és Szövettani tanszék munkatársaként oktattam gyakorlati anatómiát az első és másodéves hallgatóknak angolul, magyarul és németül. A klinikai munkát már jóval az egyetem befejezése előtt elkezdtem, hogy szakmai tapasztalatot gyűjthessek. 2022-ben egy hónapot töltöttem Hannoverben, ahol szarvasmarhákkal és egzotikus állatokkal foglalkoztam. Az egzotikus állatok szeretete végigkísért egész életemen, több kaméleon után jelenleg vörösfarkú boát tartok otthon. Az állatorvoslás berkein belül nagyon érdekel a műszeres diagnosztika (röntgen, CT, ultrahang, endoszkópia), melyet magas szinten művelni is szeretnék. Kiemelten közel áll a szívemhez
még a kardiológia és a citológiai diagnosztika, utóbbit folyamatosan fejlesztem is a napi rutinban.

Dr. Győri Viktória

Állatorvos
Gyermekkoromban sok időt töltöttem nagyszüleimnél, akik mindig is sokféle állatot tartottak a ház körül. Mondhatni ebben nőttem fel, láttam és tanultam tőlük az állatok iránti szeretetet, törődést.
Eredeti végzettségem közgazdász.
2014-ben végeztem az Állatorvostudományi Egyetemen.
2006-ban férjemmel közösen hoztunk létre egy gyógyszertárat Gyömrőn, melyet azóta is együtt vezetünk.
Három gyermekünk van, családommal Gyömrőn élünk. 3 szálkásszőrű tacskó és egy macska is színesíti a mindennapjainkat.
Miután több évig kiestem az állatorvosi szakma gyakorlati munkájából ezt kívántam frissíteni.  Előzőleg Törökbálinton és  Ecseren szereztem szakmai tapasztalatot.
2023 novembere óta dolgozom a Zooázis Rendelőben részmunkaidőben.

Asszisztens csapatunk

Győző Diana

Győző Diana

Asszisztens
László Réka

László Réka

Asszisztens
Zeleni Krisztina

Zeleni Krisztina

Asszisztens
Vet-Praktice Bt.
Ha kérdése, kérése vagy megjegyzése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, forduljon bizalommal munkatársunkhoz alábbi elérhetőségeink bármelyikén.

Adószám: 20636667-2-13
Cégjegyzékszám: 
Nyitvatartás: kizárólag patika, pet-shop!
Hétfő: 08:00 - 18.30
Kedd: 08:00 - 18.30
Szerda: 08:00 - 18.30
Csütörtök: 08:00 - 18.30
Péntek: 08:00 - 18.30
Szombat: 08:00 - 11.00
Vasárnap: Zárva vagyunk
Kapcsolat

2220 Vecsés, Kölcsey u. 15.

Kövessen minket